Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Internationell läkemedelskonferens i Uppsala den 12-13 april

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Internationell läkemedelskonferens i Uppsala den 12-13 april

Vid en internationell konferens i Uppsala kommer läkemedel och dess effekter för den omgivande vattenmiljön att vara föremål för en stor internationell konferens med deltagare från både Sverige och europeiska myndigheter och forskningsorganisationer, bland annat deltar Helen Clayton från EU-kommissionen. En stor del av programinnehållet kretsar kring hur skadliga ämnen i vattenmiljön kan motverkas.

Konferensen är arrangerad av International Water Association – Sweden (IWA), Stockholm Environment Institute (SEI), Stockholm International Water Institute (SIWI) Havs- och vattenmyndigheten (HaV) och Svenskt Vatten.

Programmet i sin helhet kan läsas här!

Tid: Tisdag den 12 april Kl. 10.00 – Onsdag den 13 april Kl. 13.00

Plats: Norrlands Nation Conference Centre, Västra Ågatan 14, Uppsala

Media hälsas välkomna!

Ämnen

Taggar


Svenskt Vatten arbetar för friskt dricksvatten, rena sjöar och hav samt tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. Som branschorganisation för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag arbetar vi aktivt med att företräda kommunernas VA-organisationers intressen för att få gehör i nationella och internationella sammanhang och med att bidra till medlemmarnas utveckling. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från cirka 8,5 miljoner anslutna kunder.

Presskontakt

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96