Gå direkt till innehåll
Nu kan man anmäla sig till Vattenstämman 2012

Pressmeddelande -

Nu kan man anmäla sig till Vattenstämman 2012

Svenskt Vattens årsmöte med föreningsstämma sammanfaller i år också med vårt 50-årsjubileum. Vi firar detta genom att ordna ett ännu större och bredare arrangemang - Vattenstämman. Stockholm Vatten är medarrangör och den nya Havs- och vattenmyndigheten bidrar med flera seminarier.

Vattenstämman är en mötesplats för vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige. Temat för stämman är "Rent vatten - trygg och attraktiv kommun".

Vi räknar med 700-800 deltagare från kommuner, landsting, myndigheter, regering och riksdag - såväl politiker som tjänstemän - samt högskolor, universitet, intresseorganisationer och massmedia.

För företag, intresseorganisationer och andra intresserade finns möjlighet att beställa en monterplats. Platserna är dock begränsade.

Vattenstämman pågår den 15-16 maj på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Läs mer om Vattenstämman här

Anmälan sker här

Ämnen

Kategorier


Svenskt Vatten företräder vattentjänstleverantörerna i Sverige och vår vision är friskt vatten och rena sjöar. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från 8 miljoner anslutna kunder. De är därmed Sveriges viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Svenskt Vatten företräder även de svenska vattentjänstleverantörerna inom den europeiska vattentjänstsorganisationen EUREAU med 400 miljoner kunder.

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma