Följ Svenskt Vatten AB

Nu kan man anmäla sig till Vattenstämman 2012

Pressmeddelande   •   Feb 02, 2012 14:30 CET

Svenskt Vattens årsmöte med föreningsstämma sammanfaller i år också med vårt 50-årsjubileum. Vi firar detta genom att ordna ett ännu större och bredare arrangemang - Vattenstämman. Stockholm Vatten är medarrangör och den nya Havs- och vattenmyndigheten bidrar med flera seminarier.

Vattenstämman är en mötesplats för vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige. Temat för stämman är "Rent vatten - trygg och attraktiv kommun".

Vi räknar med 700-800 deltagare från kommuner, landsting, myndigheter, regering och riksdag - såväl politiker som tjänstemän - samt högskolor, universitet, intresseorganisationer och massmedia.

För företag, intresseorganisationer och andra intresserade finns möjlighet att beställa en monterplats. Platserna är dock begränsade.

Vattenstämman pågår den 15-16 maj på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Läs mer om Vattenstämman här

Anmälan sker här

Svenskt Vatten företräder vattentjänstleverantörerna i Sverige och vår vision är friskt vatten och rena sjöar. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från 8 miljoner anslutna kunder. De är därmed Sveriges viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Svenskt Vatten företräder även de svenska vattentjänstleverantörerna inom den europeiska vattentjänstsorganisationen EUREAU med 400 miljoner kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.