Gå direkt till innehåll
Diskutera hållbara vattentjänster den 15-16 maj 2012 i Stockholm

Pressmeddelande -

Diskutera hållbara vattentjänster den 15-16 maj 2012 i Stockholm

Vattenstämman 2012 är en ny mötesplats för vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige och äger rum den 15-16 maj på Stockholm Waterfront Congress Centre. Vattenstämman fokuserar på det rena vattnets betydelse för att utveckla attraktiva kommuner.

Här träffas vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige för första gången i ett försök att få till stånd övergripande samtal om hållbara vattentjänster. Politiker och tjänstemän från riksdagen, Regeringskansliet, universitetsvärlden, myndigheter, länsstyrelser och dess vattenmyndigheter, kommuner, intresseorganisationer och näringsliv möts för att under två dagar diskutera hållbara lösningar tillsammans.

Lyssna och ta del av debatter, diskussioner och workshoppar om

-        vattenpolitik

-        dricksvattensäkerhet

-        klimatanpassning

-        vattenförvaltning

-        biogas

-        upphandling

-        nätverkande och mycket mer.

Alla myndigheter med ansvar inom vattenområdet deltar och flera aktörer ordnar också helt egna seminarier. Hittills har 700 deltagare registrerat sig.

Läs mer om programmet här:

http://www.svensktvatten.se/Om-Svenskt-Vatten/Om-oss/Arsmote-2012/Program/

Pressackreditera dig på:

http://www.svensktvatten.se/Om-Svenskt-Vatten/Om-oss/Arsmote-2012/Pris--anmalan/Press/

Svenskt Vatten bjuder på kaffe när du bevakar evenemanget!

Har du eventuella frågor, tveka inte att kontakta Ulrika Ehrensvärd.

Välkomna!

Ämnen

Kategorier


Svenskt Vatten företräder vattentjänstleverantörerna i Sverige och vår vision är friskt vatten och rena sjöar. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från 8 miljoner anslutna kunder. De är därmed Sveriges viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Svenskt Vatten företräder även de svenska vattentjänstleverantörerna inom den europeiska vattentjänstsorganisationen EUREAU med 400 miljoner kunder.

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma