Gå direkt till innehåll
Svenskt Vatten Utveckling 25 år: Forsknings- och innovationskonferens för hållbara vattentjänster

Nyhet -

Svenskt Vatten Utveckling 25 år: Forsknings- och innovationskonferens för hållbara vattentjänster

Tid: Stockholm 2–3 december 2015
Plats: Piperska Muren, Scheelegatan 14, Stockholm

Svensk forskning och innovation för hållbara vattentjänster presenteras under två dagar av landets ledande kunskapare inom VA-området. Vi lyfter fram frågor om säkert dricksvatten, hållbara dagvattenlösningar och resurseffektiv avloppsvattenhantering för bättre miljö.

Lyckad samverkan mellan akademi, kommunala VA-organisationer och företag presenteras. Det blir också en berättelse om hur VA-ämnet på universitet och högskolor stärkts genom Svenskt Vattens strategiska satsning. Vi blickar självklart även framåt mot hur forskning och innovation inom vattentjänstområdet ska bidra till att utveckla vattentjänsterna

Inbjudan och program
Anmälan

Välkomna!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma