Gå direkt till innehåll
Svenskt Vatten Utveckling 25 år: Forsknings- och innovationskonferens för hållbara vattentjänster

Nyhet -

Svenskt Vatten Utveckling 25 år: Forsknings- och innovationskonferens för hållbara vattentjänster

Tid: Stockholm 2–3 december 2015
Plats: Piperska Muren, Scheelegatan 14, Stockholm

Svensk forskning och innovation för hållbara vattentjänster presenteras under två dagar av landets ledande kunskapare inom VA-området. Vi lyfter fram frågor om säkert dricksvatten, hållbara dagvattenlösningar och resurseffektiv avloppsvattenhantering för bättre miljö.

Lyckad samverkan mellan akademi, kommunala VA-organisationer och företag presenteras. Det blir också en berättelse om hur VA-ämnet på universitet och högskolor stärkts genom Svenskt Vattens strategiska satsning. Vi blickar självklart även framåt mot hur forskning och innovation inom vattentjänstområdet ska bidra till att utveckla vattentjänsterna

Inbjudan och program
Anmälan

Välkomna!

Ämnen

Taggar


Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav.  Som branschorganisation för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag arbetar vi aktivt med att företräda kommunernas VA-organisationers intressen för att få gehör i nationella och internationella sammanhang och med att bidra till medlemmarnas utveckling. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från cirka 8,5 miljoner anslutna kunder.

Presskontakt

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96