Följ Svenskt Vatten AB

Ny C-rapport från SVU: Projekthandboken VA

Nyhet   •   Aug 16, 2019 10:35 CEST

Information om allmänt tillgänglig rapport från Svenskt Vatten Utveckling!

Nr: C-rapport

Titel: Projekthandboken VA

Författare: Helena Mårtensson, RISE Research Institutes of Sweden

Direktlänk till pdf: https://vattenbokhandeln.svensktvatten.se/wp-content/uploads/2019/08/C_Projekthandboken_VA.pdf

OBS! Kopiera denna länk om du önskar länka direkt till rapport-pdf. Detta för att vi ska få så korrekt nedladdningsstatistik som möjligt. Tack på förhand!

Sammanfattning: En praktisk handbok för projektledning av VA-projekt. Denna projekthandbok kan läsas från pärm till pärm för att läsaren ska få en bred förståelse för hela projektprocessen för VA-projekt. Men den kan likaväl användas som uppslagsbok i en specifik fråga eller som checklista för ett projekt. Del 1 av handboken är projektövergripande och mer teoretisk medan del 2 går igenom projektprocessen ’hand on’ steg för steg genom ett VA-projekt.

Mallar och checklistor Projekthandboken VA – zip-fil

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Rutin för utgivande av Svenskt Vatten Utvecklings (SVUs) egna rapporter!

Nya egna SVU-rapporter informeras om och är tillgängliga endast för medlemmar under de tre första månader genom länk som skickas ut i e-post. Efter tre månader blir rapporterna fritt tillgängliga för alla som vanligt genom Svenskt Vattens hemsida, vår rapportdatabas, Vattenbokhandeln och Newsdesk. Medlemmar, företagsabonnenter och icke-medlemmar som anmält sig till Newsdesk får då rapportinformation och länk.

C-rapporter blir allmänt tillgängliga direkt som vanligt och får även fortsättningsvis skickas vidare direkt till eventuellt intresserade.
S-rapporter är en ny serie. Det är kortare sammanfattningar av specifikt utvalda SVU-rapporter. De kommer som C-rapporterna att bli allmänt tillgängliga direkt.

Tipsa en vän!
Skicka detta mejl vidare till en vän/kollega som du tror är intresserad av SVUs
rapporter!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.