Gå direkt till innehåll
Tvätta aldrig bilen på gatan - välj alltid biltvätten

Bild -

Tvätta aldrig bilen på gatan - välj alltid biltvätten

När du fultvättar din bil på gatan rinner miljöfarliga ämnen som tungmetaller samt olje- och asfaltsrester rakt ut i närmsta vattendrag eller sjö. Väl ute i naturen är gifterna svåra att få bort, men det är lätt att göra rätt. Välj alltid biltvätten när du tvättar din bil så renas vattnet innan det återförs till naturen igen.
  • Licens: All rights reserved
    Innehållet får bara användas av Mynewsdesk. Det är alltså inte tillåtet för någon annan att ladda ner, kopiera, sprida eller på annat sätt använda Innehållet (annat än för privat bruk i den mån det följer av lag).
  • Av: Svenskt Vatten
  • Filformat: .png
  • Storlek: 640 x 360, 187 KB

Ämnen

Taggar


Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav.  Som branschorganisation för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag arbetar vi aktivt med att företräda kommunernas VA-organisationers intressen för att få gehör i nationella och internationella sammanhang och med att bidra till medlemmarnas utveckling. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från cirka 8,5 miljoner anslutna kunder.

Presskontakt

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Relaterade nyheter