Gå direkt till innehåll
Kranvattentävlingen 2015

Bild -

Kranvattentävlingen 2015

I Kranvattentävlingen 2015 utser vi Sveriges godaste kranvatten. I tio regionfinaler kommer juryn, under ledning av Solveig Sommarström, att smaka, dofta och bedöma kranvattnet från kommuner över hela landet. 20 kranvatten går till final. Arbetet görs av erfarna sommelierer med Gunilla Hultgren Karell och Jan Holmström i spetsen. Vilken kommun har Sveriges godaste kranvatten?
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1464 x 522, 110 KB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Relaterat innehåll

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma