Gå direkt till innehåll
Välkommen med din anmälan till årets Vattenstämma!

Välkommen med din anmälan till årets Vattenstämma!

Tid 10 Maj 2016 – 11 Maj 2016

Plats Vattenstämman 2016 går av stapeln 10–11 maj på Svenska Mässan i Göteborg. 9 maj 2016: Bjuder Göteborgs Stad in till spännande studiebesök under dagen och trevligt välkomstmingel under kvällen. 10–11 maj 2016: Välkomnar vi er till en intressant och kreativ Vattenstämma i Göteborg.

Vattenstämman är Sveriges samtalsarena för vattenfrågor och 2016 års stämma kommer att gå under temat Vattnet i den hållbara kommunen. Under detta tema så finns det tre parallella seminariespår: Vattnets kretslopp, Hållbarhet och klimatanpassning samt Vattenutmaningar i samhället. Välkommen! Kontaktperson: Jesper Johansson, e-post: jesper.johansson@svensktvatten.se

Kategorier

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma