Följ Svenskt Vatten AB

Pressinbjudan: Diskutera hållbara vattentjänster i Stockholm den 15-16 maj 2012

Pressmeddelande   •   Maj 09, 2012 14:38 CEST

Vattenstämman 2012 är en ny mötesplats för vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige och äger rum den 15-16 maj på Stockholm Waterfront Congress Centre. Vattenstämman fokuserar på det rena vattnets betydelse för att utveckla attraktiva kommuner.

Här träffas vatten-, miljö- och samhällsplanerar-Sverige för första gången i ett försök att få till stånd övergripande samtal om hållbara vattentjänster. Politiker och tjänstemän från riksdagen, Regeringskansliet, universitetsvärlden, myndigheter, länsstyrelser och dess vattenmyndigheter, kommuner, intresseorganisationer och näringsliv möts för att under två dagar diskutera problem och hitta hållbara lösningar tillsammans.

Lyssna och ta del av debatter, diskussioner och workshoppar om

-        vattenpolitik

-        dricksvattensäkerhet

-        klimatanpassning

-        vattenförvaltning

-        biogas

-        upphandling

-        nätverkande och mycket mer.

Alla myndigheter med ansvar inom vattenområdet deltar och flera aktörer ordnar också helt egna seminarier. Totalt blir vi 800 deltagare.

Läs mer om programmet här:

http://www.svensktvatten.se/Om-Svenskt-Vatten/Om-oss/Arsmote-2012/Program/

Pressackreditera dig på:

http://www.svensktvatten.se/Om-Svenskt-Vatten/Om-oss/Arsmote-2012/Pris--anmalan/Press/

Svenskt Vatten bjuder på kaffe när du bevakar evenemanget!

Har du eventuella frågor, kontakta projektledare Ulrika Ehrensvärd på Svenskt Vatten, 0702-40 88 47. 

Välkomna!

Svenskt Vatten företräder vattentjänstleverantörerna i Sverige och vår vision är friskt vatten och rena sjöar. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från 8 miljoner anslutna kunder. De är därmed Sveriges viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Svenskt Vatten företräder även de svenska vattentjänstleverantörerna inom den europeiska vattentjänstsorganisationen EUREAU med 400 miljoner kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.