Gå direkt till innehåll
Final i Svenskt Vattens filmtävling!

Pressmeddelande -

Final i Svenskt Vattens filmtävling!

Torsdagen den 10 december kl. 18.00 blir det visning av de 10 finalfilmerna samt prisutdelning på biografen Park i Stockholm, VA-branschens egen Oscarsgala! Tävlingens prissumma är på 50 000 kr.

Deltagare i tävlingen är elever i nian och gymnasiet. Tävlingsuppgiften är att skapa en egen informationsfilm om hur viktigt rent vatten är för människor och samhälle, och via filmen påverka ungdomar att välja vattenbranschen som karriärväg. Galans konferencier är Musse Hasselvall.

Alla bidragen finns att se på www.vattenfilm.se

 Media hälsas välkomna!

Ämnen

Kategorier


Svenskt Vatten företräder vattentjänstföretagen i Sverige och vår vision är friskt vatten och rena sjöar. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från ca 8 miljoner anslutna kunder. De är därmed Sveriges viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Svenskt Vatten företräder även de svenska vattentjänstföretagen inom den europeiska vattenbolagsorganisationen EUREAU med ca 400 miljoner kunder.

Kontakter

Fredrik Vinthagen

Fredrik Vinthagen

Presskontakt Kommunikationsstrateg Press & kommunikation 0734-23 13 96

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav

Svenskt Vatten arbetar för rent dricksvatten och friska sjöar och hav. Våra medlemmar, de kommunala VA-organisationerna, är landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag och tillhandahåller dricksvatten och avloppsvattenrening till 9,5 miljoner kunder. Vi arbetar aktivt för att stödja våra medlemmars utveckling och för att få gehör på nationella och internationella arenor.

Svenskt Vatten AB
Gustavslundsvägen 12
167 14 Bromma