Följ Svenskt Vatten AB

Ny kommunikationschef hos branschorganisationen Svenskt Vatten

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2016 12:25 CET

Dan Löfgren blir ny kommunikationschef på branschorganisationen Svenskt Vatten. Han kommer närmast från egen verksamhet men har nästan tio års erfarenhet som både kommunikationschef och näringslivschef i Norrtälje kommun.

- Dan Löfgren har en bakgrund som passar vår verksamhet mycket bra, han har både erfarenhet från att ha arbetat inom kommun- samt organisationsvärlden. Jag är mycket nöjd med att Dan vill komma till Svenskt Vatten nu när vår verksamhet står inför många spännande kommunikativa utmaningar, säger Anna Linusson, vd för Svenskt Vatten.

Dan Löfgren börjar den 28 november och har tidigare haft en rad uppdrag i både privat och offentlig verksamhet med inriktning på strategi, ledarskap och kommunikation. Han har bland annat arbetat med internationalisering, opinionsbildning och påverkansarbete i intresseorganisationen Företagarna.

- Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla Svenskt Vattens kommunikation i en snabbt föränderlig värld med ständigt nya kanaler och verktyg, säger Dan Löfgren. Och det är ett privilegium att få arbeta med ett område som är livsnödvändigt för precis alla människor.

Kontakt:

Dan Löfgren, 070-744 17 89

Svenskt Vatten arbetar för friskt dricksvatten, rena sjöar och hav samt tillgång till långsiktigt hållbara vattentjänster. Som branschorganisation för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag arbetar vi aktivt med att företräda kommunernas VA-organisationers intressen för att få gehör i nationella och internationella sammanhang och med att bidra till medlemmarnas utveckling. Medlemmarna i Svenskt Vatten levererar dricksvatten och tar emot avloppsvatten från cirka 8,5 miljoner anslutna kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.